Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Vărsător. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Vărsător.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Vărsător

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Vărsător. Vărsătorii au o agendă încărcată: multe drumuri și multe întâlniri.

În data de 10 aprilie, Mercur, „planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor” își începe tranzitul retrograd în zodia Taur și în „sectorul Familiei și Căminului” din astrograma Vărsătorilor.

Aici se află și planeta Marte care poate provoca tensiuni, motiv pentru care Vărsătorilor li se cere să iși aleagă cu grijă cuvintele, mai ales atunci când abordează aspecte „sensibile”, cum ar fi bugetul familiei și administrarea lui.

Pe de o parte, Marte îi îndeamnă pe Vărsători să facă schimbările dorite, iar planeta Venus îi face mai receptivi la nou, la tendințele modei, în special după data de 15 aprilie, când Venus își incheie tranzitul retrograd în zodia Pești. Pe de altă parte, în astrologie se spune că „pe Mercur retrograd”, nu se cumpără calculatoare, telefoane, televizoare sau mașini  și nu se încep afaceri sau proiecte noi. Ar fi bine ca Vărsătorii să amâne investițiile și „cumpărăturile importante” până în mai.

De asemenea, se spune că mișcarea retrogradă a planetei Mercur provoacă încurcături și incidente și le aduce călătorilor tot felul de surprize neplăcute. De exemplu: se pierd sau se rătăcesc bagaje, se anulează curse programate deja, se modifică programul evenimentelor sau condițiile de cazare  nu sunt cele așteptate etc.

Multe drumuri pentru Vărsători în această săptămână

Dar, pentru Vărsători, în această săptămână, astrele au prevăzut tocmai multe drumuri, invitații la evenimente și realizări care au legătură cu persoane din străinătate sau care presupun călătorii în străinătate. Vărsătorii trebuie să nu rateze aceste oportunități și să își pregătească fiecare călătorie verificând rezervările la hotel sau fiind mai atenți la bagaje, bani și documente.

Luna Plină și conjuncția Lună-Jupiter din această săptămână le oferă Vărsătorilor și șansa de a obține o bursă de studii în străinătate sau de a câștiga o vacanță „peste mări și țări”. De asemenea, în prima parte a săptămânii, Vărsătorii pot relua legătura cu un fost partener care locuiește în străinătate.

Ba chiar se pot gândi și la mutarea în altă țară, fără a lua, acum, o decizie clară. Până în mai, e timp destul pentru informare, pentru planuri de viitor și pentru multe schimbări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top