Connect with us
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Balanță.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Balanțele trebuie să investească în propria imagine pentru a face impresie bună la un eveniment profesional.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Balanță anunță cheltuieli necesare și o posibilă nouă iubire.

Luni, 11 septembrie, Balanțele trebuie să investească în propria imagine pentru a face o bună impresie la un eveniment profesional sau la un interviu pentru un job.

Marți, 12 septembrie, Balanțele trebuie să refacă un document ori să completeze un dosar de creditare sau de înscriere la un concurs.

Miercuri, 13 septembrie, va fi o zi norocoasă pentru Balanțele care pleacă în străinătate sau care au afaceri cu persoane din alte țări, dar și pentru cele care sunt interesate de perfecționarea în domeniul lor de activitate.

Joi, 14 septembrie, luna în Rac le va aduce vești bune legate de carieră și s-ar putea ca acum Balanțele să primească o mărire de salariu.

Vineri, 15 septembrie, va fi cea mai norocoasă zi din săptămână pentru nativii Balanță. Aceștia vor avea ocazia să cunoască persoane influente și să își facă noi prieteni.
Sâmbătă, 16 septembrie, va fi o zi potrivită pentru odihnă și relaxare, iar duminică, o zi perfectă pentru întâlnirea cu prietenii.

Tot duminică, Balanțele singure se pot îndrăgosti de un prieten sau de cineva care le-a ajutat mult, în plan profesional, în ultimul timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top