Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Fecioară.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Fecioarele fac totul cu pasiune, iar cariera este o prioritate. Planeta Afacerilor a ajuns, din nou, în zodia lor.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Fecioară anunță succes în carieră.
Iar veștile bune pot veni chiar luni, 11 septembrie, mai ales că, din 10 septembrie, nativii Fecioară îl au ca aliat pe Mercur, ajuns în zodia lor. Iar Mercur este planeta Afacerilor!

În plus, în zodia Fecioară se află Marte, planeta Acțiunii, care le dă nativilor mai multă energie și mai multă îndrăzneală, mai multă încredere în forțele proprii și mai multă determinare în a-și susține interesele.

Marți, 12 septembrie, există riscul ca schimbările din carieră să provoace tensiuni în cuplu, dar Fecioarele nu vor mai face un pas înapoi, ca altădată. Acum, ele vor, cu orice preț, să își construiască sau să își consolideze cariera.

Miercuri, 13 septembrie, Fecioarele pot rezolva, cu ajutorul unui prieten, o problemă legată de casă, iar spre seară, le intră bani în cont și merg la cumpărături.

Joi, 14 septembrie, va fi o zi foarte bună pentru chestiuni administrative și gospodărești, în timp ce vineri va fi o zi perfectă pentru socializare și promovare în plan profesional.
Sâmbătă, 16 septembrie, Fecioarele vor pune suflet și pasiune în tot ce vor face, iar duminică, atenția lor se va îndrepta spre casă și familie.

Și s-ar putea ca sănătatea unuia dintre părinți să impună o călătorie neplanificată sau cheltuieli suplimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top