Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Rac - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Rac.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Racii îi ascultă pe cei din jur, iar pentru asta sunt foarte apreciați. Financiar, însă, au probleme din cauza unui prieten.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Rac anunță un posibil conflict cu un prieten sau cu un partener de afaceri, din cauza banilor.

Chiar luni, 11 septembrie, Racii vor fi nemulțumiți de întârzierea cu care un prieten le plătește o datorie sau de neimplicarea unui partener de afaceri în finanțarea unui proiect.
Marți, 12 septembrie, Racii trebuie să amâne o călătorie sau sunt tentați să refuze o invitație, pentru că nu le convine lista completă a participanților sau locul în care se va desfășura evenimentul.

Ar fi bine să se mai gândească! La acel eveniment se pot reîntâlni cu persoane cu care ar putea să colaboreze în viitor.

Miercuri, 13 septembrie, pentru cei din zodia Rac, va fi o zi plină de noroc în plan financiar și de succes în plan profesional.

Joi, 14 septembrie, Luna va intra în zodia Rac și îi va ajuta pe nativi să stingă tensiunile din jur și mai ales să îi asculte pe ceilalți. Iar pentru asta, vor fi deosebit de apreciați.
Vineri, 15 septembrie, Racii ar trebui să evite discuțiile despre o moștenire. Aspectele astrale nu mai sunt la fel de favorabile ca în ziua precedentă.

Sâmbătă, 16 septembrie, Luna se va muta în Leu, iar Racii vor deveni mai preocupați de resursele financiare ale familiei.

Iar duminică, 17 septembrie, toată familia va merge la cumpărături și nativii Rac își vor goli, cu generozitate, portofelul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top