Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Taur - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Taur.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Taurii provoacă tensiuni în cuplu dacă sunt prea interesați de trecutul sentimental al partenerului de viață.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Taur anunță gelozie în cuplu, dar și noroc pentru cei care își caută o casă nouă.

Luni, 11 septembrie, Taurii care vor să își schimbe locuința pot primi oferte avantajoase, dar, în cuplu, gelozia și încăpățânarea nativilor pot provoca probleme.

Marți, 12 septembrie, nu este o zi potrivită pentru cumpărături importante, iar miercuri, banii pe care Taurii îi așteaptă vin cu întârziere sau după insistențe.

Dar ziua de miercuri, cu toate că e data de 13, le poate aduce Taurilor un ajutor nesperat de la o rudă care le va împrumuta banii de care au nevoie.

Joi, 14 septembrie, promovarea la serviciu poate fi condiționată de înscrierea la niște cursuri sau de schimbări de atribuții și de program, de care Taurii nu vor fi prea încântați.

Vineri, 15 septembrie, de la fleacuri sau glume răutăcioase, Taurii se pot certa cu partenerul, iar sâmbătă, problemele pot să apară dacă nativii Taur insistă să afle cât mai multe despre trecutul sentimental al persoanei iubite.

Din fericire, ziua de 17 septembrie va fi o liniștită duminică în familie, de care Taurii se vor bucura din plin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top