Connect with us
Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii să nu ceară o mărire de salariu, chiar dacă șefii sunt în toane bune! N-ar obține decât promisiuni!

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru zodia Berbec le cere nativilor mult tact în relațiile cu șefii și cu familia.

Luni, 14 august, Berbecii pot primi bani pentru colaborări din trecut sau oferte de muncă de la foști angajatori.

Sau trebuie să găsească ori să refacă un document sau pot relua un proiect abandonat. Seara, există risc de tensiuni în cuplu din cauza banilor.

Marți, 15 august, bugetul familiei revine în discuție și trebuie găsite surse suplimentare de venit pentru cheltuieli legate de copii.

Miercuri, 16 august, Berbecii trebuie să evite discuțiile legate de salariu, chiar dacă șefii sunt în toane bune și îi laudă pentru activitatea de până acum.

Dacă vor cere o mărire de salariu,  acum vor obține doar promisiuni, care vor fi uitate peste nu mult timp.

Joi, 17 august, s-ar putea ca partenerul de viață să le reproșeze Berbecilor că nu se implică destul de mult în rezolvarea problemelor casnice, că petrec prea mult timp cu rudele sau că nu câștigă destul.

Vineri, 18 august, este o zi foarte bună pentru curățenie generală sau aprovizionare, așa că Berbecii vor avea parte de o zi solicitantă.

Sâmbătă, 19 august, Berbecii trebuie să nu spună tot ce gândesc despre rudele pe care nu le plac, chiar dacă sunt convinși că interlocutorii sunt de partea lor.

În plan sentimental, „e de bine” pentru că sâmbătă seara, Luna va intra în casa Iubirii din astrograma Berbecilor, unde se află Soarele și planeta Marte. Luna va domoli tensiunile și va facilita dialogul.

Duminică, 20 august,  armonia dintre Marte și Marele Benefic Jupiter va (re)aprinde focul pasiunii în cuplu, iar Berbecilor proaspăt îndrăgostiți le va da idei și gânduri de măritiș sau de însurătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top