Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii află că un proiect la care lucrau cu drag va fi anulat sau întrerupt din motive financiare.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Capricorni anunță armonie în cuplu, dacă orgoliile personale sunt ținute în frâu.

Luni, 14 august, poate fi o zi norocoasă pentru Capricornii care visează la o vacanță în altă țară, împreună cu persoana iubită.

Pot găsi oferte tentante sau pot primi invitații de la prieteni de departe, dar ar fi bine să nu plece la drum înainte de 5 septembrie.

Până atunci, Mercur este retrograd și poate provoca tot felul de încurcături în timpul călătoriilor.

Marți, 15 august, Capricornii trebuie să renunțe la orgoliu dacă vor să evite problemele în cuplu, iar miercuri, trebuie să țină cont și de opinia colegilor dacă vor să evite problemele la serviciu.

Joi, 17 august, un proiect la care Capricornii lucrau cu drag poate fi anulat sau întrerupt, pentru moment, din motive financiare.

Vineri, 18 august, Capricornii vor avea parte de armonie în cuplu și  de susținere morală din partea persoanei iubite, în orice demers, proiect sau decizie.

Sâmbătă, 19 august, va fi o zi excelentă pentru Capricorni. Aceștia se vor convinge de iubirea partenerului.

Capricornii singuri, vor avea șansa de a întâlni o persoană cu adevărat specială și se vor îndrăgosti.

Duminică, 20 august, va fi o zi foarte bună pentru distracției, dar Capricornii   trebuie să fie selectivi când e vorba de invitații ce trebuie onorate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top