Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele ar trebui să își schimbe parola pentru e-mail și să fie foarte atente dacă vor face cumpărături on line.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Fecioare este puternic influențat de tranzitul retrograd al lui Mercur, planeta care le patronează.

Luni, 14 august, Mercur este în armonie cu Luna și planeta Neptun, favorizând, pentru Fecioare, reluarea unor negocieri sau restabilirea unor condiții de colaborare.

Marți, 15 august, Fecioarele vor ieși în oraș cu prietenii, spre nemulțumirea persoanei iubite, care ar fi preferat o  cină romantică sau o plimbare în parc, împreună.

Miercuri, 16 august, va fi o zi dificilă pentru Fecioarele care au examene sau interviuri pentru angajare sau pentru cele lucrează în echipă.

Joi, 17 august, Fecioarele ar trebui să evite  cumpărăturile sau alte operațiuni financiare online și să își schimbe parola pentru e-mail sau rețelele de socializare.

Vineri, 18 august, este o  zi potrivită pentru refacerea legăturilor cu foști colegi sau prieteni, iar ziua de sâmbătă, pentru onorarea invitațiilor primite de nativii Fecioară, chiar de la prieteni cu care s-au certat cândva.

Duminică, 19 august, Fecioarele se vor simți excelent în compania persoanei iubite, indiferent dacă vor petrece ziua acasă, în doi sau în freamătul orașului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top