Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii vor fi scoși din sărite de un prieten care oferă sfaturi nesolicitate sau de o rudă care îi vizitează prea des.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru zodia Pești le cere nativilor mult tact și diplomație.

Pentru Pești, ziua de luni, 14 august, este favorabilă muncii în echipă, dar și împăcărilor în iubire și declarațiilor prea mult timp amânate.

Marți, 15 august, Peștii vor fi nemulțumiți de alegerile copiilor în materie de prieteni sau în plan profesional.

Totuși, trebuie să nu uite că observațiile  sau comentariile făcute fără tact nu vor avea efectul dorit. Dimpotrivă.

Miercuri, 16 august, Peștii vor fi scoși din sărite de tendința unui prieten de a da prea multe sfaturi, deși nimeni nu i le cere.

Un alt motiv de enervare poate fi obiceiul unei rude apropiate de a veni în vizită, neanunțată sau prea des.

Joi, 17 august, Peștii vor fi mai receptivi decât de obicei la anunțurile privind ofertele din magazine și vor pleca la cumpărături cu o listă impresionantă.

Dar, pentru că Mercur este retrograd, ar fi bine ca pe lista respectivă să nu figureze produse electronice, electrocasnice sau obiecte de valoare.

Mercur va fi retrograd până în ziua de 5 septembrie. Dacă doritele cumpărături nu pot fi amânate, Peștii trebuie să se asigure că obiectele achiziționate nu au defecte ascunse și să nu uite de certificatul de garanție.

Vineri și sâmbătă, Peștii vor avea noroc în plan sentimental, Luna și Venus, planeta Iubirii, aflându-se chiar în casa Iubirii din astrograma lor.

Duminică, 20 august, Luna se va muta în zodia Leu și în sectorul Sănătății din astrograma Peștilor.

Aceștia pot relua, acum, diete la care au renunțat, programe la sală pe care nu le-au respectat în trecut sau își pot modifica programul zilnic astfel încât să facă mai multă mișcare în aer liber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top