Connect with us
Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii fac primul pas spre împăcare și reluarea unor relații. Așa arată că întotdeauna „cel mai înțelept cedează”.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Tauri începe cu Luna chiar în zodia lor. Iar aceasta este în armonie cu Mercur retrograd, aflat în casa Iubirii din astrogramă.

Asta înseamnă că luni, 14 august, Taurii se pot întoarce la o fostă iubire sau că, în actuala relație, sunt mult mai înțelegători și pot șterge cu buretele greșelile partenerului.

Dar casa Iubirii se referă și la copii, iar armonia dintre Lună și Mercur va influența, în bine, și relațiile nativilor Taur cu proprii copii.

Marți, 15 august, Taurii trebuie să fie „ponderați” în declarații de iubire, dacă relația lor sentimentală este la început.

Nici în relațiile „cu vechime” efuziunile sentimentale nu vor fi prea bine primite, așa că Taurii trebuie să se abțină de la declarații sau gesturi tandre în cuplu.

Seara, Luna se va muta în casa Banilor din astrograma Taurilor, unde va rămâne până joi.

Chiar dacă norocul nu îi ocolește, Taurii trebuie să evite investițiile și negocierile în ziua de miercuri, 16 august, pentru că nu vor fi prea inspirați.

Joi, 17 august, nu este o zi prea bună pentru călătorii de afaceri sau pentru organizarea unor evenimente sau „întâlniri de lucru”. Dar ziua este favorabilă pentru Taurii care au de recuperat datorii.

Vineri, 18 august, este o zi potrivită pentru iertare și împăcare, iar Taurii trebuie să fie cei care fac primul pas în reluarea unei relații (sentimentale, de prietenie, de afaceri, de muncă etc).

Deși sunt foarte încăpățânați, acum ei pot dovedi că întotdeauna „cel mai înțelept cedează”.

Sâmbătă, 19 august, Taurii au chef de ducă și de distracție și e bine să își ofere o zi așa cum își doresc.

Duminică, 20 august, se vor revanșa față de familie, în mijlocul căreia vor petrece sfârșitul acestei săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top