Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Leu.Leii se îndrăgostesc la prima vedere, au succes în carieră dar sunt invidiați . Ce cristale îi protejează!

Leii care doresc să obțină o bursă de studii sau un job străinătate ar trebui să profite de această săptămână.

Până în 20 mai, Soarele se mai află în „sectorul Carierei” și „face echipă” cu planetele Venus și Uranus, aflate în „casa Străinătății” din astrograma lor.

O zi specială va fi vineri, 19 mai, când Soarele, „pe ultima sută de metri” în zodia Taur, împreună cu Uranus și Saturn le pot aduce Leilor noroc în iubire.

Leii se pot îndrăgosti la prima vedere de o persoană care locuiește în străinătate.

Unde o pot întâlni? La un eveniment organizat de firma la care lucrează sau în timpul unei călătorii peste hotare. Sau chiar pe internet.

„Tentația îndrăgostirii” există și pentru Leii care au, deja, o relație. Dar riscul este destul de mare: relația actuală poate fi pusă în pericol.

Purtarea unui pandantiv din smarald sau din agată verde i-ar ajuta pe Lei să ia deciziile cele mai bune în această „chestiune”.

Pentru Leii singuri, indicată este, acum, Piatra Soarelui.

În weekend, Soarele își începe tranzitul prin zodia Gemeni și „energizează” puternic „sectorul rețelelor profesionale” din astrograma Leilor.

Aici se află, încă se află, încă din aprilie, Marte, „planeta Acțiunii”, care amplifică spiritul competitiv al Leilor și dorința lor de succes.

Timp de o lună de zile, Leii vor avea oportunități extraordinare în cadrul și cu ajutorul comunității profesionale din care fac sau vor face parte.

Veștile bune vor veni încă din această săptămână, în special după data de 16 mai, când Mercur, „planeta Mesager” se va muta în „sectorul Carierei” din astrograma Leilor.

Leii vor câștiga orice competiție și își vor construi sau consolida o carieră de invidiat, mai ales că, din data de 9 mai, Axa Destinului s-a mutat în zodia lor și în Vărsător.

Leii trec printr-o perioadă de mari schimbări și succese, care va dura până în noiembrie 2018 iar purtarea unui pandantiv din jad alb îi apără de atacurile energetice venite din partea celor care îi invidiază.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top