Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Pești

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Pești. Peștii care au contracte de negociat  să profite de această săptămână! Află și ce cristale le aduc noroc.

Pentru Pești, săptămâna începe cu o veste bună legată de o afacere sau de o tranzacție la care Peștii nici nu mai sperau.

Mercur, „planeta Afacerilor” mai stă doar luni în „sectorul Banilor” din astrograma Peștilor, alături de Venus, „Micul Benefic” din astrologie și de Uranus,”planeta Schimbărilor”.

Din 16 mai, Mercur se mută în zodia Taur, unde va „face echipă” cu Soarele, până în data de 20 mai.

Dacă au negocieri de purtat, contracte de semnat, acte de completat sau decizii oficiale de obținut, Peștii ar trebui să nu rateze perioada  16-20 mai, când astrele sunt de parte lor.

În 20 mai, Soarele se va muta în zodia Gemeni, adică în „sectorul Casei și Familiei” din astrograma lor.

Va sta aici timp de o lună și va influența relațiile pe care Peștii le au cu rudele apropiate și îi va ajuta să lămurească probleme mai vechi și să afle ce au de spus, de criticat, de reproșat sau de lăudat ceilalți membri ai familiei.

Planeta Marte se află în „sectorul Familiei” încă din 21martie, dar agresivitatea sa va fi diminuată datorită prezenței Soarelui în același sector.

Soarele și planeta Marte vor „acționa în echipă” și le vor da curaj nativilor Pești să își exprime opiniile, să își ceară drepturile, să obțină ceea ce doresc, să facă schimbările necesare.

În același timp, Peștii vor reuși să își impună autoritatea în familie și să câștige respectul meritat. Din iunie, după ce Soarele se va muta în zodia Rac, Peștii se vor concentra mai mult pe relația cu proprii copii.

Deocamdată, Peștii se axează pe afaceri. Cei care vor să vândă obiecte de valoare, imobile sau terenuri, trebuie să aștepte data de 20 mai. După această dată, vor reuși nu doar să vândă, ci și să obțină un preț corect.

În plan sentimental, schimbări esențiale nu se vor întâmpla în această săptămână.

Dar nu mai este mult până în iunie! Venus va intra în zodia Taur și le va purta noroc Peștilor care își doresc mai multe călătorii, un „suflu nou” în relația de cuplu sau o nouă iubire.

Până atunci, Peștii ar trebui să se concentreze pe profesie și să aibă grijă de sănătatea lor, așa cum le cere Nodul Nord aflat,din 9 mai în zodia Leu și în „sectorul profesiei și al sănătății”. din astrograma lor.

Cristalele alese corect pot avea rol de amuletă sau de talisman. În această săptămână, Peștii ar trebui să poarte un pandantiv cu acvamarin. Iar cei care vor să atragă iubirea, să poarte bijuterii cu smarald.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top