Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele își evaluează relațiile, iau decizii majore, dar amână punerea lor în aplicare până după data de 22 octombrie.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Balanță pune accent pe schimbările în plan personal și pe cele din plan financiar, nativii fiind, în această săptămână, vedetele zodiacului.

Balanțele se vor concentra pe resursele financiare personale și vor căuta noi surse de venit, după ce marți, 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpion.

Mercur va ajunge, astfel, în casa Banilor din astrograma Balanțelor, unde se află, din 10 octombrie, și Marele Benefic Jupiter.

Până în noiembrie, Mercur și Jupiter vor aduce oportunități pe care nativii Balanță ar trebui să nu le rateze și vor spori șansele acestora de a câștiga sa primi mai mulți bani.

În plus, în această săptămână, Balanțele vor mai avea doi aliați: Soarele, aflat în zodia lor, le va ajuta să se afirme, iar planeta Venus, aflată tot în semnul Balanței, va atrage norocul în viața lor.

Dar principalul eveniment va fi Luna Nouă din data de 19 octombrie, care va avea loc în Balanță.

Pentru nativii acestei zodii, Luna Nouă din 19 octombrie poate aduce schimbări majore.

Unele pot avea legătură cu imaginea și look-ul, mai ales că în zodia Balanței se va afla și Venus, planeta Frumuseții și armoniei.

Dar Venus este, în primul rând, planeta Iubiri. Iar Venus și Luna Nouă pot atrage o nouă iubire sau pot schimba atitudinea Balanțelor în relația de cuplu.

Nativii vor începe să acorde mai multă atenție propriilor dorințe și interese, renunțând la dorința excesivă de a păstra pacea și armonia cu orice preț.

Luna Nouă din 19 octombrie poate însemna, în cazul multor Balanțe, și decizia de a se retrage dintr-o relație. Dar, în astfel de cazuri, decizia va fi pusă în practică după data de 22 octombrie.

Atunci, Marte, planeta Războiului, va intra în zodia Balanță și îi va mobiliza pe nativi să treacă „la fapte”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top