Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii câștigă sau pierd pe mâna lor. Orgoliile și resentimentele pot distruge relațiile. În plan financiar, vin vești bune.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor și pe banii sau avantajele ce pot fi obținute cu ajutorul altora.

Intrarea planetei Mercur în Scorpion în data de 17 octombrie va provoca multe discuții în cuplu, în încercarea de a gestiona mai bine bugetul comun.

Prezența lui Mercur în Scorpion le poate aduce Berbecilor și vești importante privind creditele solicitate sau în derulare, aplicațiile depuse pentru burse ori diverse finanțări sau negocierile pe marginea unor contracte de afaceri sau colaborări.

Colaborările Berbecilor vor sta sub semnul schimbării și neprevăzutului, iar Luna Nouă din data de 19 octombrie va fi însoțită de decizii importante.

Dar în aceeași zi, opoziția dintre Soarele aflat în casa Parteneriatelor și Uranus, aflat în zodia Berbec, îi poate face pe nativi mai impulsivi, crescând riscul unor decizii luate la nervi, cu efecte pe termen lung.

Berbecii se pot retrage din diferite parteneriate sau pot încheia, brusc, negocieri pe marginea unor contracte sau discuții pe marginea unor proiecte.

Nativii care vor reuși să își țină în frâu orgoliul și impulsivitatea pot prelua controlul în parteneriate prin aflarea unor informații secrete sau prin accesul la persoane cu putere, care le pot deveni aliați.

În plan sentimental, săptămâna vine cu posibile „focuri de artificii” pentru Berbecii  singuri, cu pasiuni intense, dar nu neapărat de durată.

Pentru cei care au deja o relație, intrarea lui Mercur în Scorpion poate aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață, iar Luna Nouă din 19 octombrie poate aduce un nou început.

Dar, în cuplurile în care orgoliile sau resentimentele  vor fi mai puternice decât iubirea, se  poate ajunge la despărțire.

Iar asta, cu atât mai mult cu cât în seara zilei de duminică, 22 octombrie, Marte va ajunge în casa Parteneriatelor din astrograma Berbecilor. Iar Marte este „planeta Pasiunii”, dar și „planeta Războiului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top