Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii pot lua credite avantajoase ori pot beneficia, din plin, de pe urma succesului și veniturilor partenerul de viață.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Pești pune accent pe oportunitățile nativilor de a călători sau de a se stabili în străinătate, dar și pe șansele financiare ale acestora.

Peștii își doresc să călătorească în străinătate, iar astrele îi ajută, în acest sens, în această săptămână.

În ziua de marți, 17 octombrie, Mercur, planeta Călătoriilor, ajunge în Scorpion și în casa Străinătății din astrograma zodiei Pești.

Aici se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter, patronul tradițional al nativilor Pești.

Astfel, Jupiter și Mercur acționează în echipă pentru a spori șansele Peștilor de a călători sau de a se stabili definitiv în străinătate, dar și de a dezvolta afaceri sau proiecte comune cu firme sau persoane din alte țări.

Luna Nouă din data de 19 octombrie poate veni cu vești excelente legate de o bursă în străinătate sau de o finanțare acordată nativilor Pești de o instituție sau de o bancă.

Dar Luna Nouă din 19 octombrie va avea impact și asupra vieții personale a nativilor Pești, pentru că va avea loc în Balanță, unde se află planeta Iubiri Venus, și unde va ajunge, în 22 octombrie, planeta Pasiunii, Marte.

Iar zodia Balanță patronează casa a VIII-a din astrograma Peștilor, casă legată de intimitate, sex, senzualitate și dorința de a gusta din plăcerile vieții.

Astfel, se poate spune că viața amoroasă a Peștilor se va schimba, iar tendințele din această săptămână se vor menține până la sfârșitul lunii.

Mai mult, Peștii vor avea parte și de noroc în plan financiar, pentru că amintita casă a VIII-a se referă și la resursele financiare ale partenerului de viață și la avantajele pe care nativii le pot obține prin intermediul altora.

Iar micul Benefic Venus va acționa în favoarea nativilor Pești. Aceștia pot primi cadouri, comisioane sau recompense sau pot obține credite în condiții avantajoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top