Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Rac

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii pot fi ceruți în căsătorie sau află că vor deveni părinți. În relațiile „cu vechime” se reaprind pasiunea și gelozia.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Rac pune accentul pe casă, familie, iubire și copii.

Racii vor avea parte de o săptămână cu adevărat specială. Comunicarea cu cei mici sau călătoriile în compania acestora, dar și comunicarea în cuplu vor fi sprijinite de intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în data de 17 octombrie.

Mercur se va alătura Marelui Benefic Jupiter, aflat, deja, în Scorpion și în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Racilor.

Mai mult, în ziua de miercuri,  18 octombrie, se va forma o așa-numită „conjuncție” între Mercur și Jupiter, care poate aduce o veste extraordinară pentru Raci.

Aceștia pot fi ceruți în căsătorie  pot afla că vor deveni părinți sau pot afla de nașterea unui copil în familia unei rude.

Pentru Raci, familia este, întotdeauna, o prioritate, iar Luna Nouă din data de 19 octombrie le poate aduce vești importante despre părinți sau soluții la probleme mai vechi legate de o casă ori de un teren.

Pentru unii nativi Rac, Luna Nouă poate însemna mutarea în casă nouă sau decizia de a cumpăra o locuință.

Această Lună Nouă va avea loc în zodia Balanță, unde se află, deja, planeta Iubirii și diplomației, Venus.

Pentru unii nativi Rac, asta înseamnă împăcarea cu o rudă sau revederea cu persoane dragi, în timp ce pentru alții, ajutor financiar acordat cuiva din familie sau cheltuieli pentru amenajarea sau decorarea casei părintești.

În zodia Balanță va ajunge, duminică, 22 octombrie, și planeta Marte, care va „condimenta” relația de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top