Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Săgetător

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii au parte de situații care îi vor obliga sau motiva să rezolve probleme pe care le-au ignorat sau evitat până acum.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Săgetător pune accent pe  rezolvarea unor probleme din trecut și pe relațiile de prietenie ale nativilor.

Săgetătorii au parte, în această săptămână, de situații care îi vor obliga sau motiva să rezolve probleme pe care le-au ignorat sau evitat.

Intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în ziua de marți, 17 octombrie, le poate aduce Săgetătorilor vești de la un fost angajator sau îi poate ajuta afle adevărul despre un prieten care vorbește cam mult despre viața lor.

Săptămâna poate aduce și decizii ale unor instituții sau autorități, care le cer Săgetătorilor să completeze un dosar, să achite o taxă,  să refacă un proiect etc.

Dar evenimentul cel mai important este Luna Nouă din 19 octombrie, care va avea loc în Balanță și în casa Prietenilor din astrograma Săgetătorilor.

Luna Nouă le poate aduce nativilor Săgetător noi prieteni sau oportunități remarcabile de a-și extinde cercul social și rețeaua profesională.

Tocmai de aceea, ar trebui să onoreze invitațiile primite, iar dacă sunt interesați de un anumit eveniment sau de o anumită organizație, ar trebui să facă primul pas și să îi contacteze direct pe organizatori sau reprezentanți.

De partea lor fi planeta Venus, aflată deja, în Balanță, iar demersurile lor nu vor rămâne fără răspuns.

Dar Venus și Luna Nouă în Balanță poate însemna și transformarea unei relații de prietenie într-o idilă sau într-o aventură sentimentală.

Ultima variantă este posibilă mai ales după data de 22 octombrie, când Marte, planeta Pasiunii, va intra în casa Prietenilor din astrograma zodiei Săgetător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top