Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii primesc informații utile, înaintea adversarilor sau a colaboratorilor. Astfel, sunt mai puternici și dețin controlul.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Scorpion pune accent pe schimbările din viața personală și pe nevoia nativilor de a le pregăti cu discreție și răbdare.

Scorpionii au, din 10 octombrie, un aliat foarte puternic: Marele Benefic Jupiter se află în zodia lor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

În 17 octombrie, în zodia lor va ajunge și Mercur, planeta Comunicării. Scorpionii vor reuși, astfel, să comunice cu mai mult tact, iar călătoriile sau afacerile personale vor fi protejate de astre.

În plus, Scorpionii vor primi sa vor face rost de informații utile, de multe ori înaintea adversarilor sau a colaboratorilor.

Dar, aflat în zodia lor, Mercur îi poate face mai vorbăreți și mai indiscreți pe Scorpionii care, din acest motiv, ar putea rata șanse importante.

Discreție maximă li se cere Scorpionilor mai ales în preajma zilei de 19 octombrie. Atunci va fi Lună Nouă în Balanță și în casa Secretelor și a trecutului din astrograma Scorpionilor.

Această Lună Nouă le poate aduce Scorpionilor un protector sau un finanțator secret pentru proiectele personale sau îi poate inspira pe nativi să ia decizii majore privind un nou drum în viață.

Dar, chiar dacă deciziile par definitive, ar fi bine ca Scorpionii să aștepte momentul  de Lună Nouă în zodia lor, care va avea loc în noiembrie. 

Recomandarea este valabilă și pentru proiectele personale ale Scorpionilor, chiar dacă acestea par, în acest moment, suficient de bine pregătite pentru a fi demarate.

În 22 octombrie, planeta Marte va ajunge în zodia Balanță și va scoate la lumină secrete sau va aduce informații suplimentare, care îi vor ajuta pe Scorpioni să pregătească mai bine schimbările  din luna noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top