Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Taur

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii își schimbă job-ul sau încep un proiect personal. Ar fi bine să își calculeze corect resursele înainte de a „pleca la drum”.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Taur pune accent pe viața profesională și pe relațiile nativilor.

In cuplu, Taurii vor face declarații și vor reuși să comunice excelent cu partenerul de viață, ajutați de intrarea planetei Mercur în casa Parteneriatelor din astrograma lor, în data de 17j octombrie. Iar în casa Parteneriatelor se află, din 10 octombrie, și Marele Benefic Jupiter.

În plan profesional, Mercur, planeta Comunicării, îi va ajuta pe Tauri să aibă succes în negocieri, să semneze contracte avantajoase și să comunice foarte bine cu principalii colaboratori.

În același timp, Mercur în Scorpion îi poate mobiliza pe mulți nativi să demareze afaceri comune cu partenerul de viață.

Vești bune legate de carieră pot primi Taurii în jurul datei de 19 octombrie, când va fi Lună Nouă în Balanță. Iar această Lună Nouă va influența casa Profesiei din astrograma lor.

Unii nativi vor primi un job nou, alții vor fi promovați, în timp ce alții vor renunța la actualul loc de muncă pentru a se dedica unor proiecte personale. Aceștia din urmă ar trebui să nu vorbească prea mult despre planurile lor înainte de ale transforma în realitate și, pe cât posibil, să își evalueze corect resursele înainte de a „porni la drum”.

Venus, planeta care îi guvernează și care se află, deja, în casa Profesiei din astrograma lor, îi va ajuta pe Tauri să atragă oamenii și oportunitățile de care au nevoie pentru a avea succesul dorit.

Iar din seara zile de duminică, 22 octombrie, în aceeași casă a Profesiei va ajunge și Marte, planeta Acțiunii. Marte le va Taurilor energia și curajul de care vor avea nevoie pentru a face schimbările dorite.

Dar, până duminică, Marte se va afla în casa Iubirii din astrograma Taurilor, aducând pasiune în cuplu, dar și posibile tensiuni, multe dintre acestea fiind legate de planurile de viitor ale nativilor. Dar, cu tact și răbdare, certurile pot fi evitate. Taurii trebuie să asculte și ce are de spus persoana iubită!

1 Comment

1 Comment

  1. laura maria

    2017-10-19T19:53:00+03:00 at 19:53

    Se potriveste la taur el si la min si la varsator mai tot timpu !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top