Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ. Balanțele trebuie să „vâneze” oportunitățile și să acționeze la timp.

Balanțele încep săptămâna cu dreptul pentru că „trigonul” care se formează, luni, între Soare și Saturn le aduce vești bune de la colegi sau prieteni sau de la partenerii de afaceri. Veștile privesc reluarea unor colaborări, oferte de muncă sau invitații la diverse evenimente de la care Balanțele ar trebui să nu lipsească. Soarele este, încă, în zodia Berbec și în sectorul Parteneriatelor, iar Saturn se află în Săgetător și în sectorul Comunicării din astrograma lor.

Primele zile sunt, așadar, potrivite pentru consolidarea relațiilor vechi, pentru „construirea” de noi parteneriate și pentru socializare și călătorii.

În noaptea de 19 aprilie, Soarele va părăsi zodia Berbec și va intra în semnul Taurului, ajutându-le pe Balanțe să obțină tot felul de avantaje cu ajutorul altora. Ziua de 20 aprilie, când între Soare și planeta Mercur se formează o „conjuncție” poate veni cu vești bune în acest sens. De exemplu, Balanțele primesc bani de la un prieten sau află că li s-a aprobat un credit sau că au câștigat un concurs cu premii.

A doua zi, Mercur retrograd ajunge în zodia Berbec și, împreună cu planeta Venus  îi ajută pe nativi să negocieze o ofertă de muncă sau un contract de afaceri. Dar raportul tensionat dintre Venus și Saturn le recomandă nativilor să nu semneze, deocamdată, niciun contract.

Se spune că „Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte”, dar mai ales celor care știu să „vâneze” oportunitățile și să acționeze în momentul potrivit. Asta le cere, Balanțelor, planeta Marte care, din 21 aprilie se mută în zodia Gemeni și le ajută să „scape” de nehotărârea care le caracterizează și de tendința de a lăsa totul „pe ultima sută de metri”. Balanțele care nu se conformează acestor cerințe nu au decât de pierdut!

În ceea ce privește viața sentimentală, tranzitul Soarelui prin zodia Taur le face pe Balanțe nu doar mai senzuale, ci și mai posesive, mai geloase și suspicioase. De aici pot izbucni tensiuni în cuplu, mai ales că, așa cum spuneam, Mercur este retrograd și provoacă probleme de comunicare.

Astrele le cer Balanțelor să evite conflictele și să își păstreze cumpătul, cu atât mai mult cu cât în weekend, va începe și tranzitul retrograd al planetei Pluton în zodia Capricorn. Iar acest tranzit le afectează relația cu familia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top