Connect with us
Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – BERBEC. Berbecii trebuie să nu circule cu viteză și să nu „calce strâmb”.

Se anunță o săptămână excelentă pentru zodia Berbec! Trebuie doar ca nativii să își controleze impulsivitatea, să nu circule cu viteză și să nu „calce strâmb”!

Luni și marți, Soarele și planeta Saturn aduc, pentru nativii Berbec, șanse extraordinare în carieră, iar miercuri Soarele intră în sectorul financiar din astrograma acestora.

Mai mult, Soarele și „planeta Afacerilor”, Mercur, formează o „conjuncție”, acționând „în echipă” și sporind șansele de câștig ale Berbecilor.

Și, pentru că Mercur este retrograd, Berbecii au mai mult de câștigat din afaceri sau colaborări începute înainte de 10 aprilie decât din proiecte pe care le-ar demara acum. De altfel, proiectele noi ar trebui „lansate” după data de 4 mai, când Mercur va reveni la mișcarea directă.

Deocamdată, Mercur retrograd rămâne în zodia Taur până vineri, când va ajunge în zodia Berbec.

Tot  vineri, Marte ajunge ajunge în zodia Gemeni și le dă Berbecilor  chef de vorbă și dor de ducă.

Weekend-ul va fi, așadar, plin de „acțiune” pentru Berbecii care nu  vor sta prea mult pe acasă și nu vor rata niciun prilej de distracție și „socializare”.

În plan profesional, Marte îi ajută pe Berbeci să aibă destulă energie încât să se implice în mai multe proiecte în același timp, iar în plan personal, îi face mai optimiști și mai siguri pe ei. Poate un pic prea siguri…

Dar Marte în zodia Gemeni îi face, pe Berbeci, și mai impulsivi, mai nerăbdători, mai imprudenți, riscul ca nativii care conduc, să circule cu viteză excesivă fiind accentuat. Și, atenție,  Marte rămâne în Gemeni timp de 7 săptămâni!

Ultimele zile ale săptămânii sunt marcate și de intrarea în „retrogradare” a planetei Pluton, aflată în zodia Capricorn și în sectorul Carierei din astrograma Berbecilor.

Acest tranzit le cere Berbecilor să fie mai realiști atunci când își stabilesc obiectivele profesionale pe termen lung și să respecte autoritatea șefilor, pentru a nu-și anula sau diminua, singuri, succesul.

În ceea ce privește viața sentimentală, tentațiile sunt numeroase, iar Berbecii care au o relație stabilă ar trebui să fie foarte prudenți pentru că până în toamnă, totul se află și totul se plătește… Jupiter se află în zodia Balanței și le cere corectitudine în iubire.

Prudenți ar trebui să fie și nativii singuri. Și în cazul lor tentațiile sunt numeroase, farmecul personal nu le lipsește, dar Marte îi face  insistenți și dornici de a „sări peste etape”, iar Berbecii ar trebui să nu uite că și în iubire „graba strică treaba”.

Pentru Berbeci, norocul în iubire va veni, cu adevărat, după data de 28 aprilie, când Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia lor. Și nu mai e mult până atunci!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top