Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN. Capricornii oficializează relația de cullu sau devjn părinți.

Pentru Capricorni, ziua de 20 aprilie este deosebit de importantă pentru că atunci Soarele își începe tranzitul în zodia Taur, aducându-le  nativilor noroc în iubire și relații armonioase cu copiii. Capricornii care doresc să devină părinți pot primi, în această săptămână, vestea mult așteptată că vor avea un bebeluș. Dar săptămâna este una extraordinară și pentru nativii care doresc să adopte un copil, cu atât mai mult cu cât în ziua de joi se formează și o „conjuncție” între Soare și planeta Mercur, vizând acte oficiale si decizii ale unor autorități.

Soarele în zodia Taur poate veni și cu decizia de oficializare a relației de cuplu sau cu dorința de schimbare a locuinței.

După ce Mercur va ajunge , în data de 21 aprilie, în zodia Berbec, Capricornii vor dori să își cumpere un teren sau o casă. Totuși, pentru că Mercur este „retrograd”, ar fi bine ca, deocamdată Capricornii să se rezume la efectuatea unor „studii de piață”, urmând ca decizia clară să fie luată în mai.

Tot în 21 aprilie planeta Marte ajunge în zodia Gemeni și îi ajută pe Capricorni să își susțină cu mai mult succes interesele la locul de muncă, să ceară o mărire de salariu, un post mai bun sau chiar și și un birou mai frjmos amenajat, nativii fiind foarte receptivi la energia din jur.

Marte în Gemeni îi va mobiliza pe nativi să acorde o mai mare atenție sănătății și să renunțe la obiceiuri, hobby-uri și chiar persoane și relații „toxice”, iar Soarele (acum, în zodia Taur) îi va „învăța” pe Capricorni să se bucure mai mult de viață, de timpul petrecut în compania copiilor sau a persoanei iubite și să nu mai muncească atât de mult.

În plus, tranzitul retrograd al planetei Mercur le va aminti de copilărie și mulți Capricorni vor relua, în această perioadă, legătura cu rude pe cade nu le-au mai văzut de multă vreme.

Pentru cei sjnguri, Soarele aflat în „casa Iubirii” vine cu noroc și le „spune” că sufletul-pereche poate fi întâlnit în timpul unui spectacol, la film sau chiar și în timpul unri plimbări prin parc, cu atât mai mult cu cât Marte în Gemeni îi determină pe Capricorni să fie atenți la silueta lor și să facă mai multă mișcare în aer liber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top