Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI. Peștii câștigă bani  „bani noi”din afaceri  și proiecte vechi.

În această săptămână, Peștii își doresc Iubire. Cât mai multă iubire! Venus este în zodia lor și îi face tandri, sensibili și romantici, iar clipele pe care le petrec împreună cu cei dragi sunt mai importante decât orice succes profesional.

Și nici cu banii nu au probleme, mai ales că luni , Soarele aflat încă în zodia Berbec formează un „trigon” cu Saturn, aflat în Săgetător. Pentru Pești, acest aspect astral înseamnă bani și succes în carieră.

Soarele va mai rămne în sectorul Banilor din astrograma Peștilor până miercuri noaptea, când se va muta în zodia Taur și în „casa Comunicării și a călătoriilor” nativilor Pești.

Astfel, timp de o lună, Peștii vor avea o agendă foarte încărcată: multe invitații de onorat, multe documente se redactat și multe drumuri de făcut.

Din 21 aprilie, Peștii se vor concentra și pe problemele de familie și s-ar putea ca drumurile și evenimentele despre care vorbeam să aibă legătură tocmai cu familia nativilor.

Marte va intra în zodia Gemeni și le va da Peștilor imboldul necesar pentru a schimba câte ceva prin casă ori chiar pentru a lua în calcul schimbarea locuinței. În același timp, Marte îi face deosebit de combativi și convingători pe nativii care trebuie să acționeze pentru dobândirea sau păstrarea unui bun care aparține familiei.

Totuși, prezența lui Marte în zodia Gemeni îi avertizează pe nativii Pești care au relații tensionate cu rudele. Astrele le cer să evite discuțiile „sensibile” cu acestea și să nu înrăutățească situația.

Tot în ziua de 21 aprilie, planeta Mercur se va muta în zodia Berbec, influențând situația financiară a Peștilor. Mercur este „planeta Afacerilor” dar, pentru că tranzitul său este retrograd până la începutul lunii mai, profitul și sursele de venit ale Peștilor vor fi legate mai mult de afaceri sau proiecte începute în lunile anterioare sau vor fi mai mici decât cele anticipate.  

Tranzitul retrograd al lui Mercur se va încheia în data de 4 mai, iar Peștii vor putea, atunci, să își pună în valoare, mai mult succes și cu profit mai mare, ideile și proiectele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top