Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR. Săgetătorii vor să facă investiții legate de casă, dar trebuie să achite datorii mai vechi.

În această săptămână, planeta Venus, care a revenit în 15 aprilie la mersul direct, îi îndeamnă pe Săgetători să cumpere tot felul de lucruri frumoase pentru casă , în timp ce Mercur retrograd îi sfătuieșts să nu facă, deocamdată, investiții serioase.

Dar viața sentimentală a Săgetătorilor este puternic susținută de astre pentru că luni se formează un așa-numit „trigon” între Soare și Saturn.  Soarele se află în „casa Iubirii” , iar Saturn, în semnul zodiacal al Săgetătorilor. Aceștia pot trece peste resentimente și, dacă s-au certat cu persoana iubită, cu unul dintre copii sau cu o altă persoană foarte apropiată, „îngroapă securea războiului”.

Miercuri noapte, Soarele părăsește zodia Berbec și ajunge în Taur, iar a doua zi formează o „conjuncție” cu planeta Mercur, aflată, deja, în aceeași zodie și „în mers retrograd”. Pentru Săgetători, ziua de 20 aprilie vine, astfel, cu vești foarte bune legate de sănătatea nativilor sau de locul lor de muncă.

Vineri,  Mercur retrograd ajunge în zodia Berbec și le dă Săgetătorilor chef de „vorbe de iubire”. La scurt timp, și planeta Marte schimbă semnul zodiacal în care acționează și ajunge în Gemeni, adică în sectorul Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor.

Nativii vor dori să simtă, din nou, fiorul pasiunii și al aventurii, se vor îndrăgosti sau pur și simplu își vor pune la incercare talentul de cuceritori, iar pentru Săgetătorii singuri se anunță zile pline de distracție și pasiune.

Pasiunea este prezentă și în viața nativilor care au o relație stabilă, numai că, despre ei se poate spune că iubesc dar și că se ceartă cu patimă.

Aflată în zodia lor, planeta Saturn le cere nativilor să dea dovadă de responsabilitate și de simțul măsurii și să nu provoace, inutil, tensiuni în familie. De altfel, ziua de duminică se va afla, deja, sub influența salvatoare a trigonului dintre Saturn și Mercur, trigon ce se va forma în ziua de 24 aprilie. Din acest motiv, comunicarea va redeveni armonioasă! Până și nativii Săgetător care,  în timpul tranzitului retrograd al planetei Venus, s-au certat cu familia din cauza „alegerilor sentimentale” pe care le-au făcut reușesc, acum, să se împace cu toate rudele.

Dar, în plan financiar, situația  este mai complicată începând din data de 21 aprilie, când planeta Pluton își începe mersul retrograd în zodia Capricorn și în „casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor.  Aceștia trebuie să achite taxe, impozite sau alte obligații datorate unor instituții oficiale sau pot fi obligați, prin decizii ale unor autorități, să achite anumite sume de bani în favoarea unor persoane. Este, de exemplu, cazul celor care, în urma unui divorț, trebuie să plătească o pensie de întreținere mai mare decât se așteptau.

Dar, indiferent de problemele cu care se confruntă, Săgetătorii găsesc, întotdeauna, soluții! Iar în această săptămână, prudența și seriozitatea îi pot ajuta să evite orice necaz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top