Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Capricornii află că pot pierde o promovare meritată.Frustrările de la job provoacă tensiuni acasă.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Capricorn anunță o zi de luni complicată, cu tot felul de probleme la serviciu și cu dezamăgiri în plan financiar.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Capricornii pot afla că o mărire de salariu promisă este amânată sau că, în urma unor jocuri de culise, ar putea pierde o promovare pentru care au muncit foarte mult.

Acasă, frustrările de la job îi fac irascibili pe Capricorni, iar atmosfera în familie este tensionată și în prima parte a zilei de marți.

Abia după ce află că multe informații primite în ajun sunt false, Capricornii se liniștesc și se pot concentra pe sarcinile zilnice.

Seara zilei de marți va fi mai liniștită, Capricornii reușind să refacă armonia în cuplu.

Miercuri, Capricornii vor fi apreciați la locul de muncă, iar cei care își caută un job, vor avea astrele de partea lor.

Joi, 20 iulie, planeta Marte va intra în zodia Leu, , unde va rămâne până în septembrie.
Marte în Leu va aduce un plus de pasiune în viața de cuplu a nativilor Capricorn, iar pentru cei singuri, o aventură sentimentală.

Vineri, Luna va intra în zodia Rac, îndreptând atenția nativilor spre partenerul de viață, dar și spre găsirea unor noi colaboratori în afaceri.

Sâmbătă, 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și în casa Resurselor partenerului, numită și casa Avantajelor obținute prin intermediul altora.

Duminică, 23 iulie, va fi Lună Nouă tot în zodia Leu, iar Capricornii vor primi vești bune legate de veniturile partenerului de viață sau vor găsi finanțatori pentru diferite proiecte personale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top