Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au succes în carieră sau obțin un job foarte bun, dar stârnesc invidii în rândul prietenilor.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Berbec anunță decizii importante privind profesia și relația de cuplu.

Luni, 18 septembrie, Berbecii au parte de armonie în cuplu și de multe îndatoriri la serviciu.

Marți, 19 septembrie, e o zi bună pentru actualizarea CV-ului sau pentru contactarea posibililor angajatori.

Miercuri, 20 septembrie, planeta Venus va intra în casa Profesiei din astrograma Berbecilor și, tot miercuri, va fi Lună Nouă, în același sector din astrogramă.

Pentru Berbeci, va începe o perioadă foarte bună în plan profesional. Vor fi apreciați, vor fi ajutați de colegi, vor avea succes la interviuri de angajare și s-ar putea chiar să se îndrăgostească de un coleg.

Joi, 21 septembrie, Berbecii riscă să se certe cu un partener de afaceri sau află că sunt invidiați de cineva în care aveau încredere. Chiar de un prieten!

Vineri, 22 septembrie, Soarele va intra în  Balanță, alături de Jupiter. Atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață. Cei singuri, își vor dori mai mult ca oricând o relație pe termen lung.

Weekend-ul 23-24 septembrie le va  aduce Berbecilor informații interesante sau întâlniri cu persoane care îi pot convinge pe nativi să facă anumite schimbări în stilul de viață sau în regimul alimentar.

Sau, tot în weekend, un fost coleg le va vinde Berbecilor un pont legat de un job foarte bun, potrivit pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top