Connect with us
Horoscop 22 octombrie 2017. Gemenii sunt blocaţi într-un punct mort

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii muncesc prea mult și uită că, din cauza aceasta, sănătatea lor poate avea de suferit.  

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Gemeni anunță schimbări în casă ori de casă.

Luni, 18 septembrie, Gemenii pot face diferite lucrări de amenajare sau de redecorare a locuinței sau pot căuta, cu succes, o casă de închiriat sau de cumpărat.

Marți, 19 septembrie, este o zi potrivită pentru cumpărături, mai ales că Gemenii pot primi un credit sau un ajutor financiar consistent de la prieteni.

Miercuri, 20 septembrie, Venus va intra în zodia Fecioară, aducând, pentru Gemeni, mai multă armonie în relațiile de familie.

Tot miercuri va fi Lună Nouă în casa Familiei din astrograma Gemenilor. Aceștia se pot muta în casă nouă sau pot primi vești importante despre rudele apropiate.

Gemenii necăsătoriți pot lua în calcul oficializarea relației lor sentimentale sau, dacă nu au pe nimeni, pot visa la partenerul ideal.

Joi, 21 septembrie, pot fi necesare cheltuieli neprevăzute, ceea ce îi va nemulțumi pe nativii Gemeni.

Vineri, 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află și Marele Benefic Jupiter.

Asta înseamnă că dragostea, partenerul de viață și copiii vor acapara atenția, energia și timpul nativilor Gemeni.

Mulți dintre ei își vor dori încă un copil sau se vor hotărî să se căsătorească după ce vor primi vești legate de o sarcină neplanificată.

În weekend-ul 23-24 septembrie, Gemenii trebuie să fie mai atenți cu sănătatea lor, să se odihnească sau măcar să reducă numărul activităților în care se implică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top