Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii se vor convinge că „Vorba dulce mult aduce” și în afaceri, dar și în plan sentimental.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Rac anunță o agendă încărcată și vești importante.

Luni, 18 septembrie, Racii vor avea parte de o zi plină, cu multe drumuri de făcut și multe sarcini de îndeplinit.

Marți, 19 septembrie, Racii vor pleca într-o scurtă călătorie sau, la serviciu, vor acapara atenția tuturor cu ideile sau proiectele prezentate.

Miercuri, 20 septembrie, Venus va ajunge în casa Comunicării din astrograma Racilor, iar aceștia se vor convinge că „Vorba dulce mult aduce”.

Tot miercuri va fi Lună Nouă în Fecioară, iar Racii vor primi o invitație la un eveniment de la care ar fi bine să nu lipsească, pentru că le poate schimba viața.

Joi, 21 septembrie, Racii trebuie să dea dovadă de calm pentru a evita cearta cu partenerul, din cauza unor probleme administrative, casnice.

Vineri, 22 august, Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află Marele Benefic Jupiter, iar afacerile de familie sau afacerile imobiliare ale Racilor vor înregistra profit considerabil.

Prezența Soarelui și a planetei Jupiter în Balanță poate însemna, pentru Raci, și mutarea într-o casă mai mare sau mărirea familiei.

Weekend-ul 23-24 septembrie le aduce Racilor noroc în dragoste. Inclusiv celor singuri! Aceștia se pot îndrăgosti la prima vedere, dar e bine să nu grăbească lucrurile, chiar dacă au senzația că și-au întâlnit sufletul pereche.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top