Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii au parte de ajutor în carieră, dar nimic nu se întâmplă peste noapte.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Săgetător anunță succes pe toate planurile, condiționat de seriozitate și răbdare.

Luni, 18 septembrie, astrele aduc armonie în viața de cuplu, iar marți, succes remarcabil în plan profesional. Deci, Săgetătorii încep săptămâna cu dreptul.

Miercuri, 20 septembrie, Venus ajunge în zodia Fecioară și îi ajută pe Săgetători să aibă parte de ajutor, consiliere și „suporteri” în profesie.

Tot miercuri va fi Lună Nouă în zodia Fecioară. Aceasta le va aduce Săgetătorilor noutăți legate de carieră, oferte sau noi susținători.

Cu toate acestea, nimic nu se va întâmpla peste noapte pentru că planeta Saturn se află în zodia Săgetător și le cere nativilor răbdare, perseverență, responsabilitate.

Joi, 21 septembrie, bugetul Săgetătorilor poate fi afectat de participarea la un eveniment sau de cheltuieli necesare pentru promovare.

Vineri, 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află Marele Benefic Jupiter. Iar Jupiter este cel care îi patronează pe Săgetători.

Asta înseamnă că urmează, pentru nativi, o perioadă plină de succes și de noroc. Statutul lor în companie și reputația lor în cercul profesional nu vor avea decât de câștigat de pe urma acestei combinații astrale.

Weekend-ul 23-24 septembrie, cu Luna aflată în casa a XII-a din astrograma Săgetătorilor este mai potrivit pentru odihnă, relaxare și meditație decât pentru acțiune. De acțiune vor avea parte, cu siguranță, în zilele următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top