Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii își schimbă obiectivele pe termen lung, în urma discuției cu un nou prieten.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Scorpion anunță noi prieteni și noi obiective pe termen lung.

Luni, 18 septembrie, Scorpionii pot pleca la drum pentru a onora invitația la un eveniment profesional.

Marți, 19  septembrie, Scorpionii vor fi tentați să îi evalueze și să îi critice pe prietenii copiilor sau pe prietenii partenerului, dar demersul nu va fi apreciat.

Miercuri, 20 septembrie, Venus va ajunge în zodia Fecioară, sporind șansa nativilor Scorpioni de a se îndrăgosti de cineva din cercul lor profesional.

Tot miercuri va fi Lună Nouă, tot în zodia Fecioară. În urma unei discuții cu un prieten nou, Scorpionii își pot schimba obiectivele pe termen lung. Marte, planeta care îi patronează, este tot în Fecioară și îi va ajuta să își pună în aplicare planurile decise acum.

Joi, 21septembrie, Scorpionii trebuie să își aleagă cu mare grijă cuvintele pentru că sunt „puși pe harță”.

Vineri, 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află Jupiter, Marele Benefic. Pentru Scorpioni, asta înseamnă protecție din partea unor oameni importanți sau soluții miraculoase la diferite probleme.

În weekend-ul 23-24 septembrie, Luna se va afla în zodia Scorpion, ajutându-i pe nativi să fie în centrul atenției și să aibă succes, inclusiv în plan sentimental.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top