Connect with us
Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Săgetător. Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit previziunile săptămânale pentru zodia Săgetător.

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Săgetător

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Săgetător. Săgetătorii primesc donații, sponsorizări și cadouri valoroase. În cuplu, se reaprinde flacăra pasiunii.

Săgetătorii încep săptămâna cu o călătorie în străinătate sau cu o nouă colaborare profesională.

Marți, se îndrăgostesc la prima vedere sau reușesc să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu.

Miercuri, Săgetătorii pot primi o veste bună de la un sponsor sau de la o bancă.

Iar asta, pentru că în 21iunie, Soarele și planeta Mercur ajung în zodia Rac și în sectorul resurselor altora din astrograma Săgetătorilor.

Tot în 21 iunie, Soarele și Mercur vor forma o așa-numită conjuncție, acționând, în echipă, în favoarea Săgetătorilor, facilitându-le accesul la  resursele altora.

Și tot în zodia Rac va fi și Luna Nouă din data de 24 iunie, care le va aduce Săgetătorilor vești bune privind un credit, o sponsorizare, o donație, sau  o primă ori comisioane suplimentare.

Luna Nouă în Rac poate veni și cu vești foarte bune legate de veniturile partenerului sau de cadouri valoroase pe care nativii le primesc de la cei dragi.

În plan sentimental, Luna Nouă și Soarele, alături de Mercur, planeta Comunicării și de Marte, planeta Pasiunii, pot „provoca” un nou început în relația de cuplu.

Astrele îi ajută pe Săgetători și în plan profesional, veștile privind un job suplimentar sau o colaborare bine plătită venind spre sfârșitul săptămânii.

Sfârșitul săptămânii poate veni, însă, și cu vești mai puțin plăcute, legate de o datorie pe care Săgetătorii nu reușesc, deocamdată, să o recupereze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top