Connect with us
Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Scorpion. Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit previziunile săptămânale pentru zodia Scorpion.

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Scorpion

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Scorpion. Scorpionii primesc vești bune din străinătate. În cuplu, apar tensiuni din cauza banilor sau a unui bun comun.

Scorpionii încep săptămâna cu Venus, planeta Iubirii, în sectorul Iubirii din astrograma lor.

S-ar putea spune că în plan sentimental, Scorpionii nu au motive de nemulțumire: iubesc și sunt iubiți.

Dar, în zilele de luni și marți se simte puternica influență a tranzitului retrograd al planetei Neptun în zodia Pești.

Pentru Scorpioni, toate acestea înseamnă că există riscul unor dezamăgiri în dragoste! Scorpionii ar trebui să fie  atenți, maturi și realiști și să nu își facă iluzii.

Iluzii ar trebui să nu își facă Scorpionii nici în legătură cu prietenii care-au promis că îi ajută.

Scorpionii trebuie să se bazeze pe forțele proprii și să facă primul pas în construirea unor parteneriate și în consolidarea carierei.

Ziua de miercuri, 21 iunie, va fi o zi cu adevărat decisivă: atunci , în zodia Rac vor intra Soarele și planeta Mercur.

În perioada 21-25 iunie, Scorpionii vor primi informații utile pentru demararea unor proiecte sau vor primi oferte de job sau de asociere în afaceri, în special din partea unor persoane din străinătate.

Dar cel mai important eveniment astrologic din această săptămână este Luna Nouă n zodia Rac, în așa-numita „casă a Străinătății” din astrograma Scorpionilor.

Luna Noua în Rac le poate aduce Scorpionilor vești bune de departe, vizita unui prieten care locuiește în altă țară sau invitația de a lua parte la un eveniment profesional internațional.

În ceea ce privește relația de cuplu, prezența lui Venus aplanează tensiunile, dar duminică există riscul unor discuții legate de gestionarea banilor familiei și de administrarea unui bun comun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top