Connect with us
Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Vărsător. Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit previziunile săptămânale pentru zodia Vărsător.

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Vărsător

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Vărsător. Vărsătorii se concentrează pe profesie. Axa Destinului anunță schimbări majore în  parteneriate.

În prima parte a săptămânii, nativii Vărsător sunt ajutați de astre să rezolve probleme din cuplu sau probleme de comunicare cu proprii copii.

Începând de miercuri, 21 iunie, atenția Vărsătorilor se va îndrepta spre profesie.

În 21iunie, Soarele va părăsi zodia Gemeni și va intra în Rac. Pentru Vărsători, asta înseamnă că Soarele va părăsi sectorul Iubirii și va ajunge în sectorul Profesiei din astrograma lor.

Aici se află, de la începutul lui iunie, și planeta Acțiunii, Marte, care îi mobilizează pe Vărsători să își caute jobul dorit, să își actualizeze c.v.-ul, să ia parte la evenimente care îi ajută să își facă prieteni printre profesioniști de valoare.

Luna Nouă din data de 24 iunie le poate aduce Vărsătorilor confirmarea faptului că eforturile sau demersurile lor nu au rămas fără răspuns.

În preajma zilei de 24 iunie, Vărsătorii pot primi exact job-ul dorit sau promovarea mult așteptată.

Tot în preajma zilei de 24 iunie, Vărsătorii pot primi vești bune de la prieteni străinătate sau vești bune legate de un proces ori alt demers de natură juridică.

Jupiter este în zodia Balanței și le aduce Vărsătorilor nu doar succes în demersuri legate de străinătate, ci și în probleme patrimoniale și legale.

Vărsătorii care trec în această vară prin procese ori prin experiențe neplăcute, cum ar fi încetarea unei colaborări profesionale de durată sau sfârșitul unei căsnicii, trebuie să își păstreze optimismul.

Mai mult, să nu uite că zodia lor se află pe Axa Destinului, împreună cu zodia Leu.

Iar axa Destinului  anunță  schimbări majore, karmice, esențiale în plan partenerial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top