Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii vor să își schimbe locuința, fac tot felul de planuri, dar nu țin cont și de părerea partenerului de viață

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Capricorn anunță schimbări legate de casă ori schimbări în familie.

În primele zile ale săptămânii, Capricornii vor face cumpărături pentru casă  sau vor pleca într-o scurtă călătorie pentru a-și vizita rudele.

Ziua de miercuri, 4 octombrie, va fi complicată pentru că nativii vor fi mai capricioși, mai pretențioși, mai ușor de scos din sărite chiar și din cauza unor fleacuri.

Joi, 5 octombrie, Lun Plină din zodia Berbec poate însemna, pentru Capricorni, realizări importante în familie, vești bune legate de casă ori schimbarea structurii familiei prin nașterea unui copil sau prin căsătoria unei rude.

Dar această Luna Plină poate aduce și decizii importante legate de locuință (de exemplu, decizia de a renova locuința sau de a se muta într-o casă mai mare).

Vineri, 6 octombrie, există riscul unor certuri pentru că nativii Capricorni vor spune exact ce gândesc sau doresc, deranjând, în acest fel, pe cineva din familie.

În weekend-ul 7-8 octombrie, atenția Capricornilor se va muta spre proprii copii și spre persoana iubită.

Comunicarea în cuplu va fi excelentă, iar duminica petrecută în familie, de neuitat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top