Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele primesc bani și cadouri. La job, un protector discret le poate influența statutul și câștigurile.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță cadouri, câștiguri neașteptate și mult noroc.

În primele zile din săptămână, Fecioarele au parte de multă pasiune în cuplu, dar și de admiratori mai mult sau mai puțini secreți la locul de muncă.

Pentru unele Fecioare, sentimentele unui protector discret pot influența, în mod pozitiv, și statutul în firmă, dar și câștigurile.

Ziua de miercuri, 4 octombrie, poate veni, însă, cu discuții și tensiuni în cuplu, provocate în special de orgoliul nativilor Fecioară sau de spiritul lor critic exagerat.

Joi, 5 octombrie, Luna Plină le va aduce Fecioarelor noroc în plan financiar. Ele pot primi cadouri sau recompense ori vești bune de la persoane care vor să investească în cariera lor sau în proiectele lor personale.

O zi norocoasă din punct de vedere financiar poate fi și vineri, 6 octombrie, când partenerul de viață poate fi promovat sau poate primi o mărire de salariu ori un job mai bine plătit.

În weekendul 7-8 octombrie, Fecioarele primesc vești de la cineva din străinătate sau pleacă într-o călătorie pentru a vizita locuri ce au o semnificație aparte pentru ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top