Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii trebuie să se concentreze pe sănătate și profesie și să nu se lase influențați de nimeni. Vor avea succes!

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Scorpion anunță schimbări și succes la locul de muncă, dar și vești bune legate de sănătate.

În primele zile din săptămână, Scorpionii au de rezolvat probleme de legate de casă și pot atenua vechi tensiuni existente în cuplu sau în relația cu copiii lor.

Miercuri, 4 octombrie, Scorpionii ar trebui să nu plece urechea la bârfele transmise de falși prieteni, care par foarte bine informați cu privire la partener, copii sau alte rude apropiate.

Joi, 5 octombrie, Luna Plină le cere Scorpionilor să se concentreze pe sănătate și profesie și să nu se lase influențați de nimeni și de nimic. Succesul poate fi al lor! Și veștile bune legate de sănătate sunt tot pentru ei!

Vineri, 6 octombrie, Scorpionii pot primi o mărire de salariu sau găsesc o sursă suplimentară de venit, posibil cu ajutorul unor prieteni.

În weekendul 7-8 octombrie, Luna se va afla în zodia Taur și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Scorpionilor, așa că aceștia vor avea parte de afecțiune, înțelegere și armonie în cuplu.

Iar Scorpionii singuri se pot îndrăgosti de cineva cu adevărat special.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top