Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii au de pierdut dacă sunt geloși în cuplu. La serviciu, pierd din cauza comentariilor făcute la adresa șefilor.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Taur anunță posibile tensiuni în cuplu datorate unor secrete din trecutul unuia dintre parteneri.

În primele zile ale săptămânii, Taurii își fac timp pentru prieteni, ies în oraș, se distrează împreună, dar, în același timp,  pot pune la cale proiecte profesionale, în care nativii sunt dispuși să fie principalii investitori.

Tocmai de aceea, miercuri, 4 octombrie, nu sunt excluse certuri în familie, partenerul de viață având alte planuri de viitor sau alte idei privind gestionarea bugetului comun.

Ziua de 5 octombrie, cu Luna Plină în zodia Berbec, va fi o zi destul de complicată pentru Tauri.

Dimineață, se pot certa cu șefii din cauza unor sarcini pe care nu mai sunt dispuși să le îndeplinească în locul altora sau, și mai sigur, din cauza unor comentarii pe care Taurii le-au făcut la adresa șefilor, de față cu persoane în care aveau încredere.

Seara, pot izbucni certuri în cuplu dacă Taurii sunt indiscreți și imprudenți, verificând, de exemplu, agenda telefonică a partenerului.

Gelozia le poate juca feste și vineri, 6 octombrie, când riscă să provoace chiar despărțirea de persoana iubită.

În weekendul 7-8 octombrie, Luna va intra în zodia lor și îi va face pe Tauri mai sensibili și mai înțelegători. În plus, Venus, aflată în casa Iubirii din astrograma Taurilor, va reface armonia în cuplu. Iar vizita unor vechi prieteni va contribui la detensionarea atmosferei în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top