Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii sunt ‘între ciocan și nicovală” din cauza tensiunilor care apar între părinții lor și partener.

Luni, 21 august, Luna Nouă le poate aduce Capricornilor vești bune legate de posibile finanțări pentru o afacere sau o călătorie.

Dar, pentru că Mercur este retrograd până în 5 august, ar fi bine ca nativii Capricorn să nu se grăbească și să nu semneze niciun contract.

Marți, 22 august, conjuncția dintre Lună și Mercur favorizează discuțiile în cuplu și găsirea unor soluții pentru probleme din trecut.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună, va susține proiectele și relațiile Capricornilor cu persoane din străinătate.

Joi, 24 august, Capricornii se vor simți ca „între ciocan și nicovală”, din cauza tensiunilor apărute între părinți și partenerul lor de viață.

Vineri, 25 august, Saturn va reveni la mersul direct și îi va ajuta pe Capricorni să anuleze conflictele din familie.

Sâmbătă, 26 august, Venus va ajunge în zodia Leu și va spori bugetul familiei Capricornilor. Aceștia vor primi sponsorizări sau cadouri valoroase.

Duminică, 27 august, astrele vor fi de partea Capricornilor, care vor străluci în societate și își vor face noi prieteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top