Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii sunt invitați la evenimente de la care nu pot să lipsească. Bugetul familiei va fi afectat, dar vor găsi soluții.

Horoscopul săptămânii 21-27 august pentru zodia Gemeni anunță noroc la bani, dar și o agendă încărcată.

Luni, 21 august, Luna Nouă poate veni cu invitații la evenimente de la care Gemenii nu pot să lipsească, deși acestea implică o serie de cheltuieli suplimentare.

Dar Venus, „Micul Benefic” din astrologie, se află în sectorul financiar din astrograma Gemenilor, așa că aceștia vor face rost de banii necesari.

Marți, 22 august, s-ar putea ca Gemenii să își viziteze părinții sau să reia legătura cu o rudă cu care nu au mai vorbit de multă vreme.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și va fi de partea Gemenilor care vor să își cumpere o casă ori să își renoveze și reamenajeze locuința.

Dar, cum Mercur este retrograd, ar fi bine ca semnarea contractului de vânzare-cumpărare să fie amânată până în septembrie.

Joi, 24 august, Gemenii care apelează la prieteni pentru un ajutorul financiar vor avea surpriza de a fi refuzați sau „duși cu vorba”.  Vor găsi alte soluții!

Vineri, 25 august, Saturn revine la mersul direct în casa Parteneriatelor din astrograma Gemenilor, aducându-le responsabilități suplimentare în familie sau în afaceri.

Sâmbătă, 26 august, Venus va ajunge în zodia Leu și îi va ajuta pe Gemeni în negocieri, iar duminică, armonia dintre Jupiter și Saturn se va regăsi perfect în relația de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top