Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii demontează bârfe și critici incorecte și demonstrează cât de important este rolul lor în echipă.

Horoscopul săptămânii 21-27 august pentru zodia Rac anunță noi surse de câștig, dar și risipă.

Luni, 21 august, Luna Nouă le poate aduce Racilor noi surse de venit sau informații „proaspete” legate de patrimoniul familiei.

Pentru Racii care au fost/sunt implicați în procese legate de case ori moșteniri incepe o perioadă favorabilă.

Marți, 22 august, Racii vor ieși din carapace și, la serviciu, vor demonstra cât de important este rolul lor în echipa din care fac parte.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară, anunțând, pentru Raci, multe călătorii, întâlniri și evenimente.

Joi, 24 august, Racii vor afla de jocurile de culise ale unor colegi în care aveau mare încredere sau vor avea de „demontat” bârfe și critici incorecte la adresa lor.

Vineri, 25 august, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Săgetător, aducându-le Racilor noi oferte de muncă sau schimbări la actualul job.

Sâmbătă, 26 august, sectorul financiar din astrograma Racilor primește un „impuls astral” favorabil, prin intrarea planetei Venus în zodia Leu

Duminică, 27 august, armonia dintre Lună și planeta Naptun va influența în mod pozitiv relația Racilor cu rudele. Aceștia vor avea parte de o frumoasă duminică în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top