Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii rezolvă probleme provocate de colegi sau găsesc soluții pentru situații care păreau fără ieșire.

Horoscopul săptămânii 21-27 august pentru Săgetători este marcat de revenirea planetei Saturn la mersul direct, în zodia lor, în data de 25 august.

Iar Saturn le cere să  dea dovadă de maturitate și responsabilitate în orice relație sau demers.

Luni, 21 august, Luna Nouă le poate aduce Săgetătorilor vești de la cineva din străinătate sau informații care îi determină pe aceștia să ia în calcul mutarea în altă țară.

Marți, 22 august, la serviciu, Săgetătorii vor găsi soluții la probleme provocate de alții sau vor rezolva situații care păreau fără ieșire.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și le va aduce, Săgetătorilor, succesul meritat în plan profesional.

Joi, 24 august, aceștia se pot trezi cu reproșuri venite din partea persoanei iubite, nemulțumită de timpul petrecut împreună.

Vineri, 25 august, revenirea lui Saturn la mersul direct va impune mai multă responsabilitate și maturitate în viața Săgetătorilor.

Sâmbătă, 26 august, Săgetătorii pot fi interesați să plece într-o călătorie în străinătate, dar ar fi bine să nu uite că, până în 5 septembrie, Mercur este retrograd. Iar Mercur retrograd provoacă tot felul de încurcături…

Tot sâmbătă, Săgetătorii se pot îndrăgosti, luând parte la un eveniment la care sunt invitați și persoane din alte țări.

Duminică, 27 august, armonia dintre Jupiter și Saturn va favoriza relațiile Săgetătorilor cu prietenii, alături de care nativii se vor distra de minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top