Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Berbec. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Berbec.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Berbec

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Berbec. Berbecii se retrag din relații în care se simt „sufocați” sau „încorsetați”. Partenerii lor au nevoie de tact și răbdare

Berbecii încep săptămâna cu Luna, Venus și Uranus în zodia lor și cu Mercur în „sectorul Banilor” din astrogramă. Asta înseamnă că pot primi bani chiar de luni.

Se spune că,  „așa cum e luni, așa va fi toată săptămâna” și, în cazul Berbecilor, adevărul acestor vorbe se confirmă: marți, Luna va intra în zodia Taur și va rămâne aici până joi, alături de Mercur, „planeta Afacerilor”.

Astfel, marți și miercuri vor fi zile potrivite pentru negocierea unor colaborări, pentru stabilirea unor investiții sau pentru renegocierea  salariului.

Joi seara va fi Lună Nouă în Gemeni, zodie în care se vor afla și Soarele și planeta Marte.

Pentru Berbeci, această Lună Nouă poate veni cu invitații la evenimente sau cu promovarea unor examene, cu scurte călătorii sau cu semnarea unui contract avantajos.

Efectele Lunii Noi se vor simți și vineri, iar în weekend, Berbecii se vor odihni, își vor vizita rudele sau vor pleca într-o călătorie.

În plan sentimental, rămâne de actualitate influența planetelor Venus și Uranus, aflate chiar în zodia Berbec.

Venus, „planeta Iubirii”, îi va încuraja pe Berbeci să dorească să consolideze relația de cuplu și să anuleze tensiunile, în timp ce Uranus le va accentua dorința de „libertate” și „pofta de schimbare”.

Pe cei singuri, Venus îi va ajuta cu multe „oportunități sentimentale”, în timp ce Uranus îi va face să se retragă pentru a nu-și pierde „libertatea” sau pentru a căuta altceva, mai nou, mai interesant, mai incitant.

Până în jurul datei de 7 iunie, viața sentimentală a persoanelor care au parteneri născuți în zodia Berbec sau care sunt îndrăgostite de nativi Berbec nu va fi prea simplă.

Berbecii nu vor suporta să se simtă „încorsetați” în nicio relație, iar cea mai complicată zi în acest sens va fi cea de vineri. Dar, cu tact și răbdare, totul se poate rezolva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top