Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu. Astrologul Oana Hanganu a oferit previziunile pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu. Oportunități extraordinare pentru o zodie

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu. Previziunile astrologice pentru toate zodiile.

Berbecii se retrag din relații în care se simt „încorsetați” sau „sufocați”. Partenerii lor au nevoie de tact și de răbdare. Citește aici horoscopul complet!

Taurii își apără interesele dar ar trebui să nu se certe cu șefii. Victoria obținută acum se va  întoarce împotriva lor. Citește aici horoscopul complet!

Gemenii sunt vedetele zodiacului în această săptămână. Luna Nouă le aduce oportunități extraordinare. Citește aici horoscopul complet!

Racii acordă o prea mare atenție carierei, spre nemulțumirea partenerului. În weekend, refac armonia în familie. Citește aici horoscopul complet!

Leii au parte de o săptămână solucitantă, cu multe drumuri de făcut și acte de completat. Citește aici horoscopul complet!

Fecioarele promovează un examen ori îi conving pe șefi că merită o promovare sau o mărire de salariu. Citește aici horoscopul complet!

Balanțele își pot găsi un loc de muncă în străinătate. În cuplu, posibile probleme din cauza rudelor!. Citește aici horoscopul complet!

Scorpionii trebuie să facă primul pas în relațiile profesionale și în cele personale. Astrele sunt de partea lor. Citește aici horoscopul complet!

Săgetătorii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere de cineva care, altădată, i-ar fi lăsat indiferenți. Citește aici horoscopul complet!

Capricornii primesc vești bune legate de familie. În plan profesional, șansa le surâde: un nou job, o nouă carieră. Citește aici horoscopul complet!

Vărsătorii trebuie nu aducă în discuție probleme din trecut. Doar așa pot evita tensiunile în cuplu. Citește aici horoscopul complet!

Peștii primesc bani, la început de săptămână. În weekend, au parte de iubire. Niște norocoși! Citește aici horoscopul complet!

Cel mai important eveniment al săptămânii este Luna Nouă în zodia Gemeni, în data de 25 mai.

Zodia Gemeni este patronată de Mercur, „planeta Comunicării”, dar și „planeta Afacerilor, Comerțului și Călătoriilor”.

Iar acum, Mercur se află în zodia Taur și ne ajută să fim practici, realiști și perseverenți și să ne facem ordine în gânduri, în idei, în proiecte și în viață.

Cu Mercur în Taur, modul în care ne  folosim resursele (nu doar cele financiare) se schimbă. Evaluăm orice proiect sau ofertă și le alegem pe cele în care merită să investim.

O altă planetă care ne va influența în mod deosebit în această săptămână cu Lună Nouă este Marte, aflată chiar în zodia Gemeni.

Marte în Gemeni ne va da energie și încredere în forțele proprii , dar există și riscul de a ne implica în prea multe proiecte sau activități.

Și tot Marte în zodia comunicării, Gemeni, ne va da chef de vorbă și dorința de a fi la curent cu ultimele informații.

Riscul de a deveni indiscreți și imprudenți e foarte mare, așa că trebuie să ne alegem cu atenție interlocutorii.

Vom fi „bombardați” cu o mulțime de știri, cu o mulțime de date și noutăți, iar multe dintre ele se vor „bate cap în cap”, multe vor fi incomplete, iar altele, false de-a binelea.

Care ar fi cele mai bune soluții când toată lumea are ceva de spus? Probabil că tăcerea și arta de a citi printre rânduri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top