Connect with us
Horoscop noiembrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Pești

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Pești. La început de săptămână, Peștii primesc bani. În weekend, au parte de iubire. Niște norocoși!

Peștii primesc bani, dar li se scurg, rapid, printre degete. Așa începe această săptămână pentru ei. Luni, Luna se va afla în „sectorul Banilor” din astrograma lor, alături de Venus,”Micul Benefic” din astrologie și de Uranus, „planeta Surprizelor”.

Uranus și Venus sunt de mai mult timp în acest „sector” și, pe de o parte, atrag norocul, iar pe de alta, îi îndeamnă pe nativii Pești să „topească”, rapid, banii din cont sau din portofel.

Marți și miercuri, Peștii vor face numeroase drumuri scurte, se vor întâlni cu lume multă și vor obține ceea ce își doresc, prin tranzacții negociate cu pricepere.

Din punct de vedete astrologic, toate acestea se datorează Lunii, care se va muta, marți, în ” zona Contractelor, Comunicării și Călătoriilor” din astrograma lor. Iar aici se află, deja, din 21 aprilie, Mercur, „planeta Comunicării”.

Joi, 25 mai, va fi Lună Nouă în  Gemeni, iar zodia Gemeni corespunde „sectorului Familiei și Casei” din astrograma Peștilor.

Astfel, Luna Nouă din 25 mai poate schimba relația Peștilor cu cineva din familie, ajutându-i pe nativi să se „elibereze” de trecut, să ierte și să aibă o nouă atitudine și noi sentimente.

Dar Luna Nouă în Gemeni mai poate însemna, la propriu, o nouă familie sau un nou membru în familie. E cazul Peștilor care se căsătoresc sau al celor care devin părinți ori au copii care decid să se căsătorească.

Luna Nouă din 25 mai le poate aduce Peștilor o nouă locuință sau le poate „activa”  o puternică dorință de a se muta și, implicit, de a începe demersurile necesare.

Vineri, s-ar putea ca Peștii să se certe cu un prieten din cauza unor bani sau din cauza unui proiect comun, gestionat incorect de acesta.

Dar săptămâna se va încheia frumos, cu Luna în „casa Iubirii” din astrograma lor. Așadar, în weekend, Peștii vor avea parte de tandrețe și iubire, iar cei singuri se vor îndrăgosti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top