Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Rac. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Rac.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Rac

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Rac. Racii acordă prea mare atenție carierei, spre nemuțumirea partenerului. În weekend, refac armonia în familie

Pentru Raci, cariera va fi prioritatea zilei de luni, iar marți și miercuri, atenția lor se va îndrepta spre extinderea „rețelei profesionale”, atât de necesară pentru obținerea succesului.

Dar această atenție acordată carierei poate dăuna relației de cuplu. Racii se pot trezi cu reproșuri din partea partenerului sau a partenerei de viață, ziua de vineri fiind cea mai riscantă în acest sens.

Vineri, Venus, planeta Iubirii, va fi „în conflict” cu Pluton, afectând „sectorul Profesiei” și „sectorul Parteneriatelor” din astrograma Racilor. Racilor li se recomandă să găsească o cale pentru a păstra echilibrul între viața personală și cea profesională.

În rest, Racii se vor implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cei din jur și, la serviciu, își vor asuma și sarcini de care, de fapt, ar trebui să răspundă altcineva.

Joi, Soarele, planeta Marte și Luna se vor afla în zodia Gemeni, iar seara, va fi Lună Nouă în acest semn zodiacal.

Luna Nouă în Gemeni îi va ajuta pe Raci să iși pună gândurile în ordine, să își analizeze viața și să se gândească la schimbările pe care trebuie să le facă.

Probabil vor refuza invitațiile la diverse evenimente și vor prefera să își petreacă timpul liber acasă ori împreună cu familia.

Așa va fi și în weekend, când Luna se va muta în zodia lor și le va amplifica sensibilitatea, dorul de casa părintească și de rudele dragi. Vor depăna amintiri și vor fi cuprinși de nostalgie.

În cuplu, această sensibilitate va armoniza relațiile și va anula frustrările sau resentimentele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top