Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Săgetător. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Săgetător

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Săgetător

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Săgetător. Săgetătorii singuri se îndrăgostesc la prima vedere, de cineva care altădată i-ar fi lăsat indiferenți

Pentru Săgetători, cel mai important eveniment al săptămânii, Luna Nouă din 25 mai, se va produce în zodia Gemeni, adică în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma Săgetătorilor.

Asta înseamnă că Luna Nouă le poate aduce Săgetătorilor un nou parteneriat de afaceri, un nou coleg de echipă sau un nou partener de viață.

Și toate aceste parteneriate noi, din jurul datei de 25 mai, vor avea ceva inedit, neașteptat. „Factorul Surpriză” va acționa în mod clar și în viața personală, și în cea profesională.

De exemplu, Săgetătorii pot primi o ofertă de a colabora într-un domeniu  nou sau se pot îndrăgosti la prima vedere de o persoană pe care, altădată, ar fi ignorat-o cu desăvârșire.

Și, pentru că tot am vorbit despre parteneriate și îndrăgostire, trebuie  subliniat și faptul că, din punct de vedere sentimental, Săgetătorii vor începe săptămâna cu dreptul.

Luni, Luna se va afla în „casa Iubirii” din astrograma lor, alături de Venus (care este chiar „planeta Iubirii”) și de Uranus, „planeta Surprizelor”.

Săgetătorii singuri se  vor îndrăgosti la prima vedere sau dacă au, deja, o relație, vor fi răsfățați de persoana iubită.

Marți, Luna  va ajunge în zodiaTaur, unde se află „planeta Comunicării”, Mercur, și va muta atenția Săgetătorilor spre profesie și carieră.

În același timp, zodiei Taur îi corespunde și „sectorul Sănătății” din astrograma Săgetătorilor.

Astfel, zilele de marți și miercuri sunt potrivite pentru schimbarea stilului de viață iar, în cazul nativilor care au probleme de sănătate, pentru primirea unor informații utile legate de noi metode de tratament sau terapii.

Joi va fi Lună Nouă și viața multor Săgetători s-ar putea schimba.

Vineri, relația de cuplu și parteneriatele profesionale ale Săgetătorilor pot fi „bulversate” din motive financiare, dar în weekend totul va reveni la normal.

Săgetătorii vor face rost de banii necesari pentru a stinge conflictele și datoriile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top