Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele trebuie să profite de contextul astral favorabil și să găsească noi surse de venit. În loc le poate ține doar nehotărârea.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia zodia Balanță pune accent pe resursele financiare ale nativilor, pe dorința lor de a avea mai mulți bani și pe șansele lor în iubire.

În această perioadă, banii ocupă primul loc în preocupările celor mai multe Balanțe, iar contextul astral le ajută.

Perioada este favorabilă unor noi proiecte, dar succesul lor depinde în mare parte chiar de nativii Balanță, care trebuie să renunțe la nehotărâre și la tendința de a lăsa totul pe ultima sută de metri.

Intrarea Soarelui în zodia Scorpion și în casa Banilor din astrograma Balanțelor, în data de 23 octombrie, amplifică norocul pe care îl aduce prezența în același sector a  Marelui Benefic Jupiter (din 10 octombrie), alături de Mercur, planeta Comunicării (din 17 octombrie).

În plus, prezența planetei Venus chiar în Balanță atrage iubirea în viața nativilor, iar Marte, aflat în aceeași zodie, le „grăbește” pe Balanțe să se decidă și să acționeze.

Ziua de marți, 24 octombrie, le poate aduce Balanțelor o oportunitate profesională care le va lua prin surprindere sau le va cere un răspuns rapid.

Ziua de miercuri, 25 octombrie, este favorabilă schimbărilor în casă ori de casă, afacerilor de familie și refacerii legăturilor cu rudele pe care Balanțele nu le-au mai întâlnit de mult timp.

Joi, 26 octombrie, Balanțele vor fi preocupate de sănătatea unui prieten bun sau vor ajuta, financiar, pe cineva din familie.

Ziua de joi va fi cea mai norocoasă din această săptămână pentru că armonia dintre Soare și Jupiter va dinamiza sectorul Banilor din astrograma Balanțelor.

Efectul acestui aspect se va face simțit și în prima parte a zilei de vineri, după care atenția Balanțelor se va îndrepta spre viața sentimentală și spre copii.

Seara zilei de vineri și weekend-ul 28-29 octombrie vor aduce multă iubire în viața Balanțelor implicate într-o relație de durată și mult „dinamism” în viața celor singure.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top