Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele au chef de cumpărături, dar ar fi bine să se consulte cu partenerul înainte de a „pune în pericol” bugetul familiei.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia zodia Fecioară anunță succes în negocieri și afaceri profitabile, contracte avantajoase, călătorii și multe invitații de onorat.

Fecioarele vor avea și noroc la bani, dar și chef de cumpărături și de răsfăț, și chiar dacă vor „topi” rapid bugetul familiei, vor face rost, apoi, de bani pentru nevoile urgente.

În această perioadă au și prieteni, și protectori generoși, care nu vor ezita să le finanțeze.

Și toate acestea, pentru că, în dimineața zilei de 23 octombrie, Soarele va intra în casa Comunicării și călătoriilor din astrograma Fecioarelor.

Acolo se află, deja, Marele Benefic Jupiter și Mercur, planeta Comunicării, care le patronează, de altfel, pe Fecioare.

Alte două aspecte ce trebuie menționate sunt prezența planetei Venus și prezența planetei Marte în casa Banilor din astrograma Fecioarelor. Venus le aduce noroc, iar Marte le dă ambiție și energie.

Dar ambiția le poate juca feste în ziua de marți, 24 octombrie, când Fecioarele riscă să piardă o colaborare sau o promovare dacă au pretenții exagerate.

Miercuri, 25 octombrie,  în familie poate izbucni o ceartă dacă Fecioarele cumpără ceva prea scump pentru casă ori pentru copii, fără să se consulte cu partenerul de viață.

Joi, 26 octombrie, armonia în cuplu se va reface, iar pentru Fecioarele singure, astrele au pregătit o seară plină de tentații.

În ziua de vineri, 27 octombrie, Fecioarele vor avea succes la actualul job sau vor primi o ofertă de muncă bine plătită, pe care, însă, nu se vor grăbi să o accepte, dorindu-și ceva și mai avantajos

În weekend-ul 28-29 octombrie, Fecioarele ar putea lua parte la un eveniment dedicat unor copii sau vor primi vești foarte bune legate de un copil pe care îl așteaptă cineva din familie.

Dar vor fi și nativi care vor lucra în weekend, iar aceștia vor fi remarcați de persoane importante din firmă și, nu peste mult timp, vor fi recompensate pentru activitatea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top