Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii sunt nemulțumiți de spiritul rebel al copiilor și de atitudinea lor dar, până la urmă, își vor impune autoritatea.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia Săgetător anunță proiecte pe care Săgetătorii le pregătesc cu discreție, protectori și finanțatori secreți dar și schimbări datorate unor jocuri de culise.

Săgetătorii vor primi responsabilități suplimentare la serviciu, dar vor fi nevoiți să își asume mai multe responsabilități și în iubire, iar în multe cazuri, trecutul va avea un rol decisiv în acest sens.

Iar toate acestea, pentru că luni, 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scoepion și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Săgetătorilor. Aici se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter și, din 17 octombrie, Mercur, planeta Comunicării.

Marți, 24 octombrie, Săgetătorii vor primi vești de la o rudă sau vor vizita pe cineva din familie, după multe amânări și ezitări. Poate fi vorba de cineva cu care s-au certat sau de cineva cu care pur și simplu nu au mai vorbit de multă vreme.

Seara zilei de marți le poate aduce Săgetătorilor o dragoste la prima vedere, dar care se va stinge înainte de a deveni ceva serios.

Nu este exclus, însă, ca o astfel de poveste de iubire să revină, peste un timp, în viața nativilor și abia atunci să devină o adevărată relație.

Miercuri,  25 octombrie, Săgetătorii vor primi bani pentru o activitate din trecut sau vor recupera o datorie, iar joi va fi o zi foarte bună pentru planuri de viitor și pentru discuții cu posibili finanțatori sau colaboratori.

Vineri, 27 octombrie, Săgetătorii care au copii sau lucrează cu persoane mult mai tinere vor fi nemulțumiți de atitudinea acestora și de spiritul lor rebel, dar vor reuși, până la urmă, să își impună autoritatea.

Sâmbătă, 28 octombrie, există riscul unor certuri cu prietenii, din motive financiare, dar duminică va fi o zi bună pentru o călătorie împreună cu partenerul sau cu copiii ori pentru onorarea unei invitații care le poate extinde Săgetătorilor cercul de „prieteni utili” și posibili colaboratori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top