Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii devin vedetele săptămânii. În zodia lor se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Comunicării, Mercur.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia Scorpion pune accent pe schimbările din viața personală, pe ambiție și noroc, dar și pe nevoia de a lămuri probleme din trecutul sentimental sau din actuala relație.

În dimineața zilei de luni, 23 octombrie,  Soarele va intra în zodia Scorpion, acolo unde se află și Marele Benefic Jupiter (din 10 octombrie), dar și planeta Comunicării și Afacerilor, Mercur.

Scorpionii vor deveni, astfel, vedetele zodiacului, iar norocul va fi de partea lor. Tot ce își vor propune se va îndeplini, cu condiția ca nativii să fie corecți cu ceilalți și să nu ascundă adevărul.

Adevărul va conta în mod special în relațiile personale ale nativilor Scorpion, care trebuie să lămurească probleme din trecutul lor sentimental sau din actuala relație de cuplu.

Venus, planeta Iubirii, se află în sectorul Trecutului și al Secretelor din astrograma Scorpionilor. Asta înseamnă că nativii pot avea, acum, o aventură sau pot fi tentați să se împace cu un fost partener sau, în cuplu, au tendința se a face comparații între actualul și un fost partener.

Ziua de marți, 24 octombrie, poate fi semnificativă în acest, Scorpionii dorind să comunice, să discute și să își analizeze viața sentimentală.

Dar, cum în casa Iubirii din astrograma lor se află planeta Neptun, s-ar putea ca Scorpionii să își facă iluzii în privința unei persoane sau a unei iubiri în care nu cred decât ei.

Miercuri, 25 octombrie, în cuplu pot izbucni certuri din cauza unor secrete care ies la iveală. Este vorba de secrete ale Scorpionilor sau ale persoanei iubite.

În plan profesional, însă, ziua de miercuri va fi plină de noroc, așa cum va fi și cea de joi, 26 octombrie.

Vineri, 27 octombrie, Scorpionii care își doresc de mult timp să se mute sau să își reamenajeze casa vor face adevărate „studii de piață”.

În weekend-ul 28-29 octombrie, vor face rost și de banii necesari pentru a-și pune planurile în aplicare, cu ajutorul părinților sau al altor rude apropiate.

Tot în weekend, ar putea lua în calcul o afacere sau un proiect care să le permită să lucreze acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top